600 TL ve Üzeri Tüm Siparişlerinizde Kargo Ücretsiz

Geri Ödeme ve İade Politikası

Art Pub Design olarak, satın aldığınız ürünlerden memnun kalmanızı istiyoruz. Ancak, beklenmedik durumlarla karşılaşmanız halinde, aşağıdaki geri ödeme ve iade politikamız geçerlidir.

1. İade Koşulları

Satın aldığınız tüm T-shirt ürünlerini, teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde iade edebilirsiniz. İade edilecek ürünlerin kullanılmamış olması, orijinal etiketleriyle birlikte ve satın alındığı gibi zarar görmemiş durumda olması gerekmektedir.

2. İade İşlemi

İade etmek istediğiniz ürünü, orijinal ambalajı ile birlikte, [İade Adresi] adresine göndermeniz gerekmektedir. İade kargo ücreti, müşteri tarafından karşılanmalıdır. Ürünün iade adresimize ulaşmasını takiben, ürünün durumu kontrol edilecek ve iade koşullarına uygunluğu onaylandıktan sonra işleminiz gerçekleştirilecektir.

3. Geri Ödeme

İade işlemi onaylandığında, ödemeniz aynı ödeme yöntemiyle 10 iş günü içinde iade edilecektir. Ödemenin hesabınıza yansıması, kullanılan banka ve ödeme yöntemine göre değişiklik gösterebilir.

4. Değişim

Ürün değişimi yapmak isterseniz, yukarıda belirtilen iade koşulları çerçevesinde ürünü iade edip, yeni bir sipariş oluşturabilirsiniz. Değişim için doğrudan bir işlem yapılmamaktadır.

5. Hatalı veya Hasarlı Ürünler

Teslim aldığınız ürün hatalı veya hasarlı ise, ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 7 gün içinde bizimle iletişime geçin. Hatalı veya hasarlı ürünleri ücretsiz olarak değiştirebilir veya geri ödeme alabilirsiniz.

6. İletişim

Geri ödeme ve iade işlemleri hakkında sorularınız için info@artpubdesign.com üzerinden bize ulaşabilirsiniz.